Advertisement

Ayasofya Kedisi / ayasofya kedisi gli nin ölmesi #2093809 - uludağ sözlük galeri - 86 yıl sonca cami statüsüne kavuşan ayasofya'da uzun zaman 2004 yılında ayasofya'da görevli kulübesinin altında doğan ve ziyaretçilerin ilgi odağı olan kedi gli.

Ayasofya Kedisi / ayasofya kedisi gli nin ölmesi #2093809 - uludağ sözlük galeri - 86 yıl sonca cami statüsüne kavuşan ayasofya'da uzun zaman 2004 yılında ayasofya'da görevli kulübesinin altında doğan ve ziyaretçilerin ilgi odağı olan kedi gli.. Kedi onu, sorusunun cevabını bulması için tarihin sayfaları arasında ama hep ayasofya çevresinde önce i̇sidorus ile karşılaşır bilge, yıl 535. Uzun zamandır ayasofya'yı evi yapan gli turistlerin de ilgi odağı haline gelmiş durumda. Ayasofya müzesi'nin kedisi gli, i̇stanbul ziyareti sırasında abd başkanı barack obama ile başbakan. Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören ayasofya camii'nin ünlü kedisi gli'ye ankara'dan arkadaş geldi. Gli'nin ölüm haberini duyuran i̇stanbul valisi ali yerlikaya, seni hiç unutmayacağız gli dedi.

Anasayfa » kedi haberleri » ayasofya'nın sevimli kedisi gli. Ayasofya camii'nin meşhur kedisi 'gli', camiyi ziyarete gelenlerin ilgi odağı oldu. Bir gözü mavi, bir gözü yeşil olan ödüllü ankara kedisi 'kılıç' artık ayasofya'da gli ile yaşayacak. Dünya'da en çok fotoğrafı çekilen kedi olarak bilinen, 16 yıldır ayasofya'da yaşayan kedi gli, tarihi. Ayasofya kedisi gli, dünyanın en ünlü kedisi.

Ayasofya'nın kedisi Gli yeni halinden oldukça memnun
Ayasofya'nın kedisi Gli yeni halinden oldukça memnun from cdn.haber.com
Kedi onu, sorusunun cevabını bulması için tarihin sayfaları arasında ama hep ayasofya çevresinde önce i̇sidorus ile karşılaşır bilge, yıl 535. Ayasofya'yı ziyaret eden binlerce turisti, yıllardır aynı kedi karşılıyor. Melek olduğunu duyunca çok üzüldüğüm ayasofya'nın simgesi, sevimli kedi. Ayasofya'nın meşhur kedisi gli tedavi gördüğü veteriner kliniğinde hayatını kaybetti. Ayasofya şaşı kedisi ile güzel, bırakın öyle kalsın. Sevimliliğiyle dikkatleri üzerine çeken gli ile fotoğraf çekinmek için vatandaşlar adeta sıraya giriyor. Ayasofya'nın sembollerinden kedi gli'nin sağlık durumunun kötüleştiği günlerde yerine 'kılıç' isimli ankara kedisi ayasofya'ya getirilmişti. Ayasofya'nın maskotu gli'ye ait bir blog sayfası bile var.

Ayasofya kedisi gli, dünyanın en ünlü kedisi.

Ayasofya camii'nin meşhur kedisi 'gli', camiyi ziyarete gelenlerin ilgi odağı oldu. Ayasofya'nın kedisi olarak bilinen gli, tarihi yapının ibadete açılmasının ardından yoğun ilgiyle karşılaştı. Ayasofya kedisi gli, dünyanın en ünlü kedisi. Uzun zamandır ayasofya'yı evi yapan gli turistlerin de ilgi odağı haline gelmiş durumda. Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören ayasofya camii'nin ünlü kedisi gli'ye ankara'dan arkadaş geldi. Adına blog adresi açılmış kedi. Anasayfa » kedi haberleri » ayasofya'nın sevimli kedisi gli. Ayasofya'nın cami olmasından sonra 16 yıldır orada yaşayan kedi gli ilgileri üzerine çekmişti. Obama çiztanbul çizerlerinden birinin öyküsünde bu kediyle ilgili uzun uzun tasvirler ve yorumlar falan vardı. Dairesi, ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 kasım 1934 tarihli bakanlar bütün tartışmalar bir kenara dursun, biz sizi (daha doğrusu henüz bilmeyenleri) ayasofya'nın ünlü kedisi. Dünya'da en çok fotoğrafı çekilen kedi olarak bilinen, 16 yıldır ayasofya'da yaşayan kedi gli, tarihi. 16 yıldır ayasofya'da yaşayan kedi gli, öldü. Gli'yi kaybetmek üzereyiz, hem yaşı ilerlemiş hem de yaşamış olduğu bu.

Ayasofya camii'nde tüm hazırlıklar sürerken son 16 yıldır mabedin önemli bir sembolü haline gelen gli'nin durumu merak konusu oldu. Bir gözü mavi, bir gözü yeşil olan ödüllü ankara kedisi 'kılıç' artık ayasofya'da gli ile yaşayacak. Ayasofya camii'nin meşhur kedisi 'gli', camiyi ziyarete gelenlerin ilgi odağı oldu. Bir anlık değişim, yaşam alanının düzenlenmesi ve yoğun ilgi, onu strese soktu. Hala barinmalarina izin veren guzel insalar varsa umut da vardir!

ayasofya kedisi #2102397 - uludağ sözlük galeri
ayasofya kedisi #2102397 - uludağ sözlük galeri from galeri13.uludagsozluk.com
Ayasofya'nın sembollerinden kedi gli'nin sağlık durumunun kötüleştiği günlerde yerine 'kılıç' isimli ankara kedisi ayasofya'ya getirilmişti. Camiyi ziyaret eden birçok kişi gli'yi de görüp fotoğraf çektiriyor. Ülkemizin dünyaca tanınan kedisi idi üzüldüm öldüğüne. Gli'nin ölüm haberini duyuran i̇stanbul valisi ali yerlikaya, seni hiç unutmayacağız gli dedi. Gli adı verilen kedi yıllardır ayasofya'da yaşıyor. Ayasofya'nın kedisi olarak bilinen gli, tarihi yapının ibadete açılmasının ardından yoğun ilgiyle karşılaştı. Melek olduğunu duyunca çok üzüldüğüm ayasofya'nın simgesi, sevimli kedi. Adına blog adresi açılmış kedi.

Anasayfa » kedi haberleri » ayasofya'nın sevimli kedisi gli.

Ayasofya şaşı kedisi ile güzel, bırakın öyle kalsın. Ayasofya'nın meşhur kedisi gli tedavi gördüğü veteriner kliniğinde hayatını kaybetti. Rahatlıkla söyleyebilirim ki dünyada en çok fotoğrafı çekilen kedi ayasofya. Ayasofya'nın meşhur kedisi gli yaşlılığa bağlı olarak tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yaşamını 24 eylül tarihinden beri levent'teki özel bir veteriner kliniğinde tedavi gören ayasofya'nın kedisi gli. Ülkemizin dünyaca tanınan kedisi idi üzüldüm öldüğüne. Anasayfa » kedi haberleri » ayasofya'nın sevimli kedisi gli. Adına blog adresi açılmış kedi. Ayasofya'nın kedisi olarak bilinen gli, tarihi yapının ibadete açılmasının ardından yoğun ilgiyle karşılaştı. Çekim öncesi ayasofya camii'nin kedisi kılıç ile sohbet ettik. Ayasofya'nın maskotu gli'ye ait bir blog sayfası bile var. Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasıyla birlikte akıbeti merak edilen ayasofya'nın kedisi gli'nin son görüntüsü yüzleri güldürdü. Ayasofya müzesi'nin kedisi gli, i̇stanbul ziyareti sırasında abd başkanı barack obama ile başbakan. Uzun zamandır ayasofya'yı evi yapan gli turistlerin de ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören ayasofya camii'nin ünlü kedisi gli'ye ankara'dan arkadaş geldi. Turistlerin ayasofya haricinde hayran olduğu bir şey daha var. Ayasofya'nın cami olmasından sonra 16 yıldır orada yaşayan kedi gli ilgileri üzerine çekmişti. Ayasofya kedisi gli, dünyanın en ünlü kedisi. Bir anlık değişim, yaşam alanının düzenlenmesi ve yoğun ilgi, onu strese soktu.

Gli'yi Tanıyalım: Turistlerin Hayranı Olduğu Dünyaca Ünlü ...
Gli'yi Tanıyalım: Turistlerin Hayranı Olduğu Dünyaca Ünlü ... from listelist.com
Kedi onu, sorusunun cevabını bulması için tarihin sayfaları arasında ama hep ayasofya çevresinde önce i̇sidorus ile karşılaşır bilge, yıl 535. İstanbul valisi ali yerlikaya, geçtiğimiz günlerde 'gli hayatından çok. Ülkemizin dünyaca tanınan kedisi idi üzüldüm öldüğüne. Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören ayasofya camii'nin ünlü kedisi gli'ye ankara'dan arkadaş geldi. Sonra mimar sinan ile tanışır, ayasofya'nın minareleri. Anasayfa » kedi haberleri » ayasofya'nın sevimli kedisi gli. Hala barinmalarina izin veren guzel insalar varsa umut da vardir! Ayasofya'nın maskotu gli'ye ait bir blog sayfası bile var.

16 yıldır ayasofya'da yaşayan kedi gli, öldü.

Ayasofya'nın cami olmasından sonra 16 yıldır orada yaşayan kedi gli ilgileri üzerine çekmişti. Bir anlık değişim, yaşam alanının düzenlenmesi ve yoğun ilgi, onu strese soktu. Ama bahcede baska baska kediler de vardi. Gli adı verilen kedi yıllardır ayasofya'da yaşıyor. Ülkemizin dünyaca tanınan kedisi idi üzüldüm öldüğüne. Obama çiztanbul çizerlerinden birinin öyküsünde bu kediyle ilgili uzun uzun tasvirler ve yorumlar falan vardı. Ayasofya'nın meşhur kedisi gli yaşlılığa bağlı olarak tedavi gördüğü veteriner kliniğinde yaşamını 24 eylül tarihinden beri levent'teki özel bir veteriner kliniğinde tedavi gören ayasofya'nın kedisi gli. Anasayfa » kedi haberleri » ayasofya'nın sevimli kedisi gli. Tartışmalar sürerken, ayasofya'nın meşhur kedisi gli'nin akıbeti hayvanseverler tarafından merak ayasofya camii ile ilgili olarak kedilerin takipçisi olacağız çünkü orası onların doğal yaşam alanıdır. 86 yıl sonca cami statüsüne kavuşan ayasofya'da uzun zaman 2004 yılında ayasofya'da görevli kulübesinin altında doğan ve ziyaretçilerin ilgi odağı olan kedi gli. Rahatlıkla söyleyebilirim ki dünyada en çok fotoğrafı çekilen kedi ayasofya. Uzun zamandır ayasofya'yı evi yapan gli turistlerin de ilgi odağı haline gelmiş durumda. Bir gözü mavi, bir gözü yeşil olan ödüllü ankara kedisi 'kılıç' artık ayasofya'da gli ile yaşayacak.

Dairesi, ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 kasım 1934 tarihli bakanlar bütün tartışmalar bir kenara dursun, biz sizi (daha doğrusu henüz bilmeyenleri) ayasofya'nın ünlü kedisi ayasofya. Bir gözü mavi, bir gözü yeşil olan ödüllü ankara kedisi 'kılıç' artık ayasofya'da gli ile yaşayacak.

Posting Komentar

0 Komentar